PROJECT 05De keuken wordt de koning van het buitenleven. Dit innovatieve buitensysteem drukt de synthese uit van Modulnova's productieve knowhow en stijlvolle identiteit.
Door de Mediterraneo- en Block-collecties te combineren, kun je je eigen composities creëren met een kenmerkende esthetiek.
PROJECT 05

COOKTOP AND SINK
Het Mediterraneo ondersteunde werkbladsysteem in Graphite Raw steen met geïntegreerde spoelbak en kookplaat van AISI 316 roestvrij staal. Structuur van AISI 316 roestvrij staal. Zwarte epoxy afwerking.

BLOCK ISLAND
Eiland in Nero Assoluto graniet.
Ribbed afwerking.

MADIA SIPARIO
Scharnierende deuren in Graphite Raw natuursteen.
Vaste verticale onderdelen in Black Dust metal.

Het Block eiland, gemaakt van Nero Assoluto graniet en afgewerkt met een geribbelde structuur, heeft twee compartimenten: één voor uw kruiden en specerijen, en het andere kan worden aangepast met een speciaal snijplankje van dezelfde grootte als het compartiment, gemaakt van Black Locust hout.

Het 20 cm dikke werkblad van Mediterraneo in Graphite Raw natuursteen heeft een roestvrijstalen structuur. Aan de ene kant rust het op twee zwart gecoate roestvrijstalen bladen, aan de andere kant rust het op het Block eiland.
Het Mediterraneo werkblad is alleen verkrijgbaar in combinatie met het Ribbed Block ondersteuningselement dat nodig is voor de juiste compositieondersteuning.

Verkrijgbaar in verschillende combinaties van modulariteit, voldoet de Madia Sipario kast aan specifieke opbergbehoeften.
Aanpasbaar met verschillende compartimenten om de opbergruimte te optimaliseren, kan de Madia Sipario kast zelfs een koelkastcompartiment herbergen. Afwisselende volumes worden versterkt door het combineren van Graphite Raw keramiek met vaste fronten van Black Dust metal.
Ontdek andere buitenprojecten