MODULNOVA MIJDRECHT

 
De Elementen Interieur Platform
Welkom bij de Elementen! Een plek waar we grensoverschrijdende ontwerpen realiseren en dat laten we graag zien.

Op 800 m2 tonen we het MODULNOVA concept, naast andere internationale merken voor badkamers, keukens en wellness-ruimtes, die in onze ogen toonaangevend zijn. Alle aspecten van het ontwerp komen aan bod. Van kennismaking tot en met realisatie ben je verzekerd van hoogstpersoonlijke begeleiding.

Vraag een advies gesprek aan! 
 
Een samenspel

Wij vinden het unieke in jouw opdracht en gaan ervoor om een ontwerp te maken dat jouw interieur uittilt boven de mainstream. Een samenspel van ruimte, licht, van omgeving en detail. Er is geen vinger op te leggen maar je zult het zien en ervaren.

Dat is de passie waar wij voor gaan, die extra laag waar wij, ontwerpers van DE ELEMENTEN, trots op zijn.

- KENNISMAKEN -

Hoe kan ik de kwaliteit van mijn ruimte verbeteren? Welke kleuren en materialen passen bij mijn smaak en de functie van de ruimte? Gaat het om een integraal ontwerp of een enkele ruimte? 

Laat ons ontwerp je verrassen

We voldoen graag aan je verwachtingen maar liefst nog wat extra. Als we allemaal het yes! gevoel hebben, dan is het goed. Stap binnen in onze flagshipstore en laat ons je ruimte omtoveren tot een ontwerp die jouw unieke smaak weerspiegelt.

- MATERIAAL EN PRODUCTKEUZE -

We hebben je nu een moodboard laten zien maar het is aan jou. In De Elementen kunnen we een geweldig arsenaal aan materialen en combinaties laten zien. We zijn er de halve wereld voor overgegaan en alles is natuurlijk van onberispelijke kwaliteit. Veel fabricaten zijn als maatwerk leverbaar, daardoor is er veel mogelijk.

Nu het ontwerp vaststaat zullen we in deze fase concrete materiaal- en product voorstellen doen en tijd besteden aan het uitwerken van maatwerk en het aanvragen van prijzen hiervoor. Vervolgens presenteren we een nauwkeurige offerte, waarin u een overzicht krijgt van de kosten en eerste voorlopige planning van het project.

- DE VISIE WORDT WERKELIJKHEID -

Nadat we de offerte met je hebben doorgenomen en eventuele aanpassingen zijn besproken, stellen we de definitieve opdrachtbevestiging op. Wij dragen zorg voor de productie, planning, leveringen, benodigde werktekeningen en productgegevens. 

Nu kunnen we beginnen met de realisatie!

Modulnova

MODULNOVA is een familiebedrijf dat in 1988 werd opgericht door Dario, Giuseppe en Carlo Presotto.

Vanaf het begin heeft het bedrijf een sterke maatwerkfilosofie en een totale flexibiliteit in het aanbieden van een keukensysteem dat 'op maat' is voor de klant, dankzij een uitzonderlijk ontwerpvocabulaire en een ruime keuze aan materialen en afwerkingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn aanbod uitgebreid, wat aantoont dat het een diepe capaciteit heeft om de behoeften en smaken van een divers en internationaal publiek te begrijpen. In 2000 creëerde het bedrijf een lijn badmeubels en in 2011 werd het aanbod compleet met Modulnova Living, ontstaan als een natuurlijke voortzetting van een ondernemerstraject en verworven knowhow.

Modulnova heeft het continu streven naar kwaliteit en innovatie tot zijn missie gemaakt, waardoor zijn producten een sterke identiteit hebben gekregen, en nieuwe oplossingen heeft ontwikkeld om het leven binnen de ruimtes waarin we leven te verbeteren.