PROJECT 02De nieuwe Outdoor collectie zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenomgevingen. Onmiskenbare esthetiek. Essentie in lijn en harmonie in kleur herinneren aan het indoor ontwerpsysteem, versterkt door technologieën en materialen die zijn geselecteerd om de hoogste niveaus van efficiëntie en prestaties te garanderen.
PROJECT 02

COOKTOP BLOCK
Block systeem met Geribbeld Grafiet Raw.

SKILL GRES BASE UNITS
keramiek van Dark Depth met kalkwaseffect.

SKILL TOP
keramiek van Dark Depth met kalkwaseffect met gootsteen.

ASG PENINSULA
Buitenkant profiel in massief hout van thermisch behandeld essenhout. Donkere versie. AISI 316 roestvrijstalen structuur. Zwarte Epoxy afwerking. Top van Geribbeld Grafiet Raw keramiek.

MIXER TAP
MGS Nemo RHA ééngreeps inklapbare mengkraan. Black Steel afwerking.

MATE COOKTOPS
Vrijstaande kookplaten van AISI 316 roestvrij staal, barbecue, inductieplaat, teppanyaki-plaat, enkele gasbrander.

De Mate kookplaten van AISI 316 roestvrij staal die hier worden getoond, voorzien in elke behoefte op het gebied van voedselbereiding. De foto toont twee teppanyaki-platen en de barbecue, een inductieplaat en een kookplaat met één brander. Mate-apparaten kunnen eenvoudig met de hand worden verwijderd wanneer de keuken niet wordt gebruikt. Hoezen voorkomen het binnendringen van stof, regen en ander vuil.
Uniek ontwerp, vakmanschap, oog voor detail, technologisch onderzoek. Een elegante ASG serie schiereiland completeert de compositie. In het stenen blok ingebouwd, bestaat het schiereiland uit een Graphite Raw keramiek bovenblad, versterkt door een frame van massief hout van thermisch behandeld Ash in de Donkere versie.

Het gepatenteerde Skill systeemontwerp wordt elegant toegepast op het eiland van Donkere Diepte limewash-effect keramiek met ruime geïntegreerde gootsteen (de inklapbare mengkraan optimaliseert ruimte met minimalistische esthetiek) en past perfect bij de andere twee blokken in Geribbeld Grafiet steen die een Ruwe verwerking hebben gekregen om de natuur van het materiaal te benadrukken.

Ontdek andere buitenprojecten