PROJECT 07De XX Collectie onderscheidt zich door innovatie, origineel ontwerp en aandacht voor detail.
Met trotse massieve poten van essenhout, een ondersteunende structuur van roestvrij staal en een stenen blad, biedt het kookeiland technisch geavanceerde oplossingen.
PROJECT 07

XX COOKING ISLAND
Massief hout van thermisch behandeld Essen. Lichtgewicht versie. Structuur van AISI 316 roestvrij staal. Zwarte epoxy afwerking. Blad van 12 mm dik Nero Greco keramiek met geïntegreerde kookplaat van AISI 316. Bladpaneel om de compartiment van de gasfles af te dekken. Zwarte epoxy metalen afwerking.

OPEN-SHELVED TROLLEY
Structuur van AISI 316 roestvrij staal. Zwarte epoxy afwerking. Voorpanelen van massief hout van thermisch behandeld Essen. Lichtgewicht versie.
Compartimenten in Nero Greco keramiek, houten snijplank, uitschuifbare wielen.

De Outdoor Collectie wordt aangevuld met Open, een trolley op uitschuifbare wielen. De structuur van zwart geschilderd aluminium met vaste fronten in massief hout dat thermisch behandeld is, heeft drie planken die naar wens kunnen worden aangepast met as, keramiek, marmer, graniet, steen of AISI 304 roestvrij staal.

Het bovenste compartiment, dat een messenrek en een snijplank van massief hout met thermische behandeling bevat, heeft een inklapbare deksel die een vlak oppervlak biedt wanneer hij gesloten is.
Het tweede en derde compartiment kunnen naar wens worden aangepast met de toevoeging van een flessenrek of bestekhouders.

Ontdek andere buitenprojecten