PROJECT 01Het Modulnova levensstijl- en ontwerpsysteem komt ook buiten tot uiting, waar het ontwerp van tijdloze elegantie moeiteloos samensmelt met de architectuur van het landschap.
De keuken is de ontmoetingsplaats van zintuigen, rede en emotie.
PROJECT 01

COOKTOP BLOCK
Block systeem met driestrookse Gold Brown keramiek.

SINK BLOCK
Block systeem met driestrooks Gold Brown keramiek.

MADIA SIPARIO
Scharnierende deuren in Gold Brown keramiek. Vaste verticale panelen in Bronze Dust metal.

XY PENINSULA
Massief houten thermisch behandeld essenhout. Licht versie. AISI316 roestvrijstalen structuur. Zwarte epoxy afwerking.

MIXER TAP
MGS Nemo RHA ééngreeps inklapbare mengkraan. Black Steel afwerking.

MATE COOKTOPS
Vrijstaande AISI 316 roestvrijstalen kookplaten met barbecue, inductieplaat en teppanyaki-plaat.

XY CHAISE LONGUE
Massief houten thermisch behandeld essenhout. Licht versie.

Mate is een reeks werkblad kookplaten geschikt voor meervoudig exterieur gebruik.
De technische uitrusting is uitwisselbaar en eenvoudig te verwijderen: Mate vrijstaande elektrische of gas kookplaten van AISI 316 staal zijn bestand tegen zoute lucht en andere atmosferische invloeden. Ze kunnen naar wens worden geplaatst om de voorkeurskooktechnieken te passen. Van gasfornuis tot inductieplaat, van teppanyaki-plaat tot barbecuegrill, de uitrusting kan worden geconfigureerd om aan specifieke behoeften te voldoen.

De foto toont een compositie met twee Block items uitgerust met verschillende modules en oppervlakken in driestrooks Gold Brown keramiek: het ééndelige unit wordt geleverd met een gootsteen en een inklapbare mengkraan. Dit eiland kan Mate kookplaten een plaats bieden.

De XY keuken schiereiland in de lichte versie van massief houten essenhout is een authentieke sculptuur met een minimalistisch ontwerp en een krachtige suggestieve uitstraling. De XY serie bestaat uit elementen met ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige afwerkingen: stroken massief hout van thermisch behandeld essenhout worden verbonden met stalen schroefstaven en speciale verbindingen.

Strakke, precieze lijnen van de Madia Sipario kast karakteriseren buitenruimtes en bieden een modulair opbergmeubel dat kan worden aangepast dankzij het uitgebreide ontwerpsysteem van de collectie. De kast wordt geleverd met zijpanelen van 6 mm dik keramiek, een bovenblad van 6 mm dik keramiek, scharnierende deuren en verzonken frontpanelen voor eenvoudig grip. Afwisselende volumes worden versterkt door de combinatie van materialen: het steeneffect van Gold Brown keramiek, de wolkachtige reflectie van Bronze Dust metaal.

Ontdek andere buitenprojecten