Verfijnde details die het project extra waarde geven
Een project met een sterk karakter dat op slimme wijze volumes en materialen combineert. De geïntegreerde LED-verlichting in de wandpanelen verlicht het werkblad en is uiterst nuttig.
De nis tussen de hoge kasten, voorzien van geïntegreerde verlichting, doorbreekt de opbergruimte op een slimme manier en zorgt voor een opvallende verlichting van de omringende ruimte.
De elegeante diktes die in het hele project worden gebruikt, worden benadrukt door de stalen planken van slechts 3 mm dik.
Ergonomische, functionele en goed gedefinieerde ruimtes worden gecreëerd door gebruik te maken van keramiek die alle keukenelementen bekleden, waardoor ze uiterst praktisch en robuust zijn. 
Strakke architectonische vormgeving is het basisprincipe van dit project: deze inrichtingsoplossing oogt minimalistisch maar heeft in feite een overvloed aan verfijnde details.
De Twenty tafel geeft de finishing touch aan ruimtes die zeker niet onopgemerkt zullen blijven. Het gebeitste eikenblad wordt een natuurlijke verlenging van het werkblad.
Exclusieve afwerkingen
Onze keukencollectie is verbluffend eenvoudig: een no-nonsense ontwerp wordt versterkt door exclusieve afwerkingen zoals Piasentina natuursteen. Het ogenschijnlijk imperfecte ontwerp belichaamt het ware natuurlijke karakter van materialen. Twenty keukens zijn een echte levensstijlkeuze in plaats van een moderne trend.