Skill, met zijn lineaire en minimalistische ontwerp, maakt gebruik van nieuwe materialen en oppervlakken om keukenontwerp aan te passen aan verschillende behoeften, zonder afbreuk te doen aan een sterke persoonlijkheid.
Dunne diktes zijn een kenmerk van het Skill-project: van het tafelblad tot de fronten en zijpanelen. Het combineren van Skill met een Blade boekenkast creëert een zeer verfijnd effect.
De nieuwe functionele hoge kast voor kleine huishoudelijke apparaten trekt direct de aandacht.
Het planningsysteem maakt ook individuele vormgeving van de binnenzijde van de hoge kast mogelijk, gemaakt van Milltech eucalyptus: het verschil zit in de details.
Nieuwe indelingen worden gecreëerd met vakkundige verwerking en innovatieve ideeën. Industrial is een systeem dat opslagruimte biedt en tegelijkertijd de ruimte verlicht.
De binnenlade is vernieuwd om nieuwe praktische oplossingen te bieden. Hier zien we hoe het gebruik van natuursteen voor zowel het werkblad als de afwerking van de lade een aantrekkelijk en eye-cathing effect geegt. 
Het nieuwe Sahara noir Azalai natuursteen dat wordt gebruikt voor de achterwand creëert een patroon dat het hele project verfijnd en elegant maakt. Een greep profiel in een contrasterende kleur met de deuren en het werkblad is ook nieuw.
Het werkblad, de spoelbak, de achterwand en de laden zijn allemaal uitgevoerd in Sahara noir Azalai natuursteen, wat getuigt van uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap.
De oplossing die wordt gebruikt voor de grote wandelement is fascinerend interessant. Het  aan de rechter- en linkerkant oogt luchtig en licht.