Optimaliseer de ruimte
Om de ruimte optimaal te benutten: door ons wandmeubelsysteem achter de hoge kasten en op het eiland te installeren, wordt de functionaliteit van elke keukenruimte gemaximaliseerd en worden alle handelingen vereenvoudigd.
Schuifbare elementen
Versterkt door het schuifbare element op de wand, is Mh6 nooit hetzelfde: het wandelement schuift over een rails die in de muur is bevestigd en bedekt door een vlakke of gelamelleerde achterwand (afwerkingen naar keuze uit ons voorbeeldoverzicht) en kan worden geleverd om boven een werkblad te schuiven of langs een wand.
Het geavanceerde geborstelde cendre glazen achterpaneel kan worden geplaatst op smallere onderkasten met push-pull-deuren in dezelfde afwerking.

Het programma Mh6 beperkt zich niet tot lineaire of wandsamenstellingen, maar creëert innovatieve ontwerpsferen.

Het laminaat werkblad bestaat uit een houten spaanplaat paneel (klasse E1), waterdicht en bekleed met hogedruk kunststof laminaat (HPL). Kunststof laminaat is een zeer weerbaar materiaal dat uitstekende prestaties biedt wat betreft weerstand tegen krassen, hitte, vlekken, stoten en slijtage.
Dynamiek en een stijlvolle vormgeving
Beweging, ritme en architectonisch ontwerp: de grote wand is afgewerkt met talrijke wandplanken, die een stijlvolle formele oplossing creëren.
Zorg voor comfort en een gezellige sfeer.
De grote tafel, die doet denken aan historische stijlen, is het centrale punt van deze kamer: hij is gemaakt van hout, een warm materiaal dat comfort en gezelligheid oproept.