Het gehele keukenproject is gebaseerd op ergonomische ruimteplanning en interactie tussen de verschillende werkgebieden, gecombineerd met elegante afwerkingen en kleuren.
Het wandmeubelsysteem
Het wandsysteem omvat bevestigingen die voor verschillende situaties gebruikt kunnen worden.
In dit geval voorzien ze de ruimte tussen de onderkasten en de wandkasten van functionele eigenschappen, zonder afbreuk te doen aan de elegantie.
Uitschuifbare wandkasten met een geborstelde witte gelakte afwerking, h. 57,6 cm (verkrijgbaar in verschillende hoogtes en afwerkingen), geopend door middel van een handgreepprofiel van roestvrij staal of in de afwerking 'gunpowder grey', ook met verborgen mechanismen. Als het bovenste deel van de wandkasten niet zichtbaar is, kan er een wandaccessoire-rek worden bevestigd dat over het werkblad kan schuiven, met nog 2 andere opgehangen schuifelementen. Geavanceerd achterpaneel van geborsteld asgrijs glas, bevestigd aan het werkblad/wandkast, en geavanceerd achterpaneel bevestigd aan de vloer/wandkast. Achterpaneel met carbon eiken latten, geschikt voor wandmontage.
Veeleisende atmosferen
Zorgvuldige afwerkingen, elegante sferen, aandacht voor details en zorgvuldig gekozen materialen vormen de essentiële elementen van gezellige woningen die doordrenkt zijn van emoties.

Technologische innovatie gaat hand in hand met de grootst mogelijke functionaliteit.