Dit project legt de nadruk op strakke lijnen en eigentijdse verhoudingen. Het ruime horizontale centrale eiland met uitstekend tafelblad wordt gecomplementeerd door hoge kasten die refereren aan de stijl van de jaren '50, waardoor de keuken een verfijnde en tijdloze uitstraling krijgt.
De romp naast de vaatwasser biedt een verborgen compartiment  achter het front, handig voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Het interieur van de grote, hoge opbergkast is opgebouwd uit dezelfde materialen als het eiland, wat zorgt voor een harmonieuze combinatie van functionaliteit en visuele aantrekkingskracht.

Frame heeft een deur met een slank kader, waarmee een innovatief concept van extra dunne diktes wordt gerealiseerd. De subtiele handgreepuitsparing in het kader voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt ook bij aan de strakke en elegante uitstraling van de keuken.

Glanzend afgewerkt steengoed gecombineerd met gerookt eiken zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling in de praktische hoge kasten van Ghost, die de keuken elegant inrichten.