Strakke en minimalistische lijnen
Fly met een werkblad van Corian (dikte van 3 cm) en onderkasten in witte lak (ook verkrijgbaar in eikenhout, eikenhout met open structuur en kunststof). De deuren hebben aan één of meerdere zijden 45°-randen, waardoor bij de montage aan tegenovergestelde gevormde zijwanden en werkbladen een monoliet ontstaat zonder zichtbare materiaaldiktes.
Metalen staanders en planken van gebeitst cederhout passen prachtig bij elkaar.
Het contrast tussen de slanke staanders en de extra dikke planken creëert een aangenaam effect.
Het systeem voor de "Bilico" deur in zwart aluminium, gecombineerd met Blade-deuren om gesloten elementen en doorgangen tussen hoge elementen of wandelementen te plannen en continuïteit te behouden met de nabijgelegen deuren. Deze deur kan worden geopend door te trekken (vast aan de vloer of het plafond) of te duwen (vast aan de vloer, het plafond of de aangrenzende wand).
De 45° afgeschuinde randen kunnen ook worden gebruikt om deuren en laden vast te pakken en te openen.
Het element Blade boven het werkblad, met een scharnierende doorlopende deur van 15 cm met een kalk-achtige afwerking, ter vervanging van het gebruikelijke wandelement. Voorzien van 2 of 3 planken, verkrijgbaar in maten 45 - 60 - 75 cm (deurmaat).

De hoge voorraadkast met inschuifdeuren, uitschuifbaar roestvrijstalen werkblad en diepe laden van geoxideerd walnoot toont zijn veelzijdigheid en kan volledig worden geïntegreerd in elk ander programma, zolang het maar aan een ander hoge element of een dragende zijpaneel is bevestigd.

Functionaliteit, minimalistische vormen en een ingetogen uitstraling
Fly, een perfecte symbiose tussen functionaliteit en uiterst eenvoudige, strakke lijnen, zit boordevol persoonlijkheid met zijn roestvrijstalen inzetstuk met een spoelbak en kookplaat die vlakinbouw op het blad zijn geïnstalleerd op een geoxideerd walnoten werkblad. Het heeft ook 45° afgeschuinde randen die niet alleen de voorkanten met het werkblad en de zijpanelen verbinden, maar ook dienen als greep om de deur of front te openen.