Keuken en woonruimte zijn steeds nauwer met elkaar verbonden
Met onze nieuwe programma's en afwerkingen worden de keuken en woonkamer steeds nauwer met elkaar verbonden om een zeer gepersonaliseerde omgeving te creëren die voldoet aan de behoeften van het gezin.
Zorgvuldige aandacht voor alle details
Grote volumes, intense kleurencombinaties, warme sferen en waardevolle materialen vormen de ontwerpfilosofie van Float, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail.
Float vitrinekasten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hebben een geanodiseerd aluminium frame, gerookte glazen deuren en planken, en zijn voorzien van speciale scharnieren die verborgen zijn in het deurprofiel.
De deur (2,5 cm dik) met 15 cm brede latten van carbon eiken is 2 cm hoger dan het romp, en de overstek maakt het mogelijk om de deur vast te pakken en te openen door middel van een 2 cm groef in het werkblad (carbon eiken).
De Float wijnkast is gebaseerd op 15 cm brede x max. h. 270 cm houten latten die traditionele hoge opbergkasten omsluiten, geopend door druk uit te oefenen op een terugtrekkende lat om toegang te krijgen tot de aangrenzende deuren. Float is ideaal voor degenen die hun huizen graag vullen met traditionele smaken en deze binnen handbereik willen hebben zonder per se naar de kelder te hoeven gaan.