Strakke lijnen en essentiƫle vormen
Hedendaagse luxe met strakke lijnen en essentiële vormen, natuurlijke materialen en opmerkelijke details die algehele harmonie en balans overbrengen.
Dit project met zachte tinten biedt een nieuwe benadering van het conceptualiseren van ruimte en opslag.

Het blad en de geïntegreerde wastafel zijn van City Stone Brown keramiek, een materiaal dat het effect van steen reproduceert.

De wandspiegel vervult twee functies, omdat deze schuift om opbergruimte voor kleine objecten te onthullen.
Het aantrekkelijke nieuwe functionele "Board" element bestaat uit keramiek fronten die zwarte aluminium opbergunits verbergen. Deze opbergunits kunnen ook van elektrische voorzieningen worden voorzien om haardrogers en andere badkameraccessoires op te bergen. Het "Board" element wordt "Showerboard" wanneer het in de douche wordt gebruikt. In deze configuratie bestaat het uit dezelfde keramiek fronten, die dit keer keramiek opbergunits verbergen om wasmiddelen en andere objecten op te bergen.

Volumes en functies versmelten om onverwachte oplossingen te creëren. Blade vloer-tot-plafond eenheden vergroten de functionaliteit van traditionele maten, rationaliseren de ruimte om de opslagcapaciteit te vergroten.
De ruime keramiek en glazen douchecabine snijdt door de hoge eenheden: opbergruimte verdwijnt in de wand en integreert met het architecturale ontwerp voor een verfijnde, minimalistische uitstraling. Deze toepassing van een architecturaal concept typeert Modulnova's innovatieve ontwerp.