Exclusieve materialen en originele vormen
Een combinatie van exclusieve materialen en originele vormen ten dienste van een ontwerpcultuur die de Modulnova levensstijl uitdrukt.
De elegante verwerking van Pietra Piasentina voegt betekenis toe aan het grote, vrijstaande blok met daarin een wastafel. De fijn gestreepte afwerking geeft verfijnde uitstraling.

Gebruik Modulnova om een wellnessruimte in uw huis te plannen. Bewonder het schilderachtige minizwembad, uitgerust met bubbelbadstralen, het Airpool-systeem en chromotherapie.
De led-douchekop bevat verschillende functies: tropische regen, verkwikkende waterval, vernevelaar en chromotherapie.

De grote spiegel heeft een dubbel doel, aangezien deze een hoge opbergkast verbergt. Het binnenste compartiment kan worden aangepast met milltech grigio textuur, lava, riace of eucalipto afwerkingen.

Het balanceren van de ontmoetingen tussen extra dikke houten planken en verticale elementen in Black dust metal  zorgt voor functionele oplossingen, geeft de persoonlijkheid van de compositie weer en kenmerkt zijn aantrekkelijke uiterlijk.

De hoogwaardigheid van elk individueel element draagt bij aan het algehele beeld, en reageert op de vorm van de wastafel, een bekwaamheid om de ruimte te interpreteren en een verlangen naar een badkameromgeving zonder beperkingen.